Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2017 17:04 - Реферална програма на AdNow. Умножете дохода си лесно!
Автор: adnow Категория: Технологии   
Прочетен: 392 Коментари: 0 Гласове:
0



 image


Знаете ли как са построени империите?
Винаги започва с идея да се мащабира нещо малко. Така че, в момента имате уникална възможност, не само да си осигурявате приходи от уебсайта си, но и да увеличите доходите си, като разпространявате думата, предадете съобщението на правилното място.

Как работи
рефералната програма на AdNow?

Просто поставете вашият собствен линк навсякъде в интернет и получете 5% от всички печалба, които вашите последователи ще получат след регистрация в AdNow. Най-хубавата част е, че това не е временен доход. Със сигурност ще получавате  процента си, докато вашият издател работи с AdNow.


Как да започнете?

Първо, получете вашият персонален линка в таблото за управление или се регистрирайте в AdNow, ако все още не сте го направили. След това поставете този линк заедно с част от съдържание му, така че хората да разберат защо трябва да кликват върху него. Има много начини да разпространявате думата и да направите връзката ви „вирусна“. Нека да разгледаме най-често срещаните.


image

Как да разширите мрежата си за насочване?


Разпръснете думата в социалните медии

Социалните медии са най-ефективният начин за достигане до широка аудитория за кратък период от време. Можете да напишете ревю, да споделите своя опит в работата с мрежата или просто да разкажете няколко думи, за да заинтригувате хората.

Използвайте блога си

Можете да напишете статия с няколко добри точки за ефективната монетизация на уебсайта, например. Или просто поставете рекламен банер заедно с вашият линк.

YouTube

Направете „screencast“ за използваемост или „вирусно“ видео, така че много хора биха могли да го видят и да последват линка. Видеоклиповете в YouTube са най-лесният начин да получите много последователи и да увеличите доходите си значително чрез програмата AdNow за препращане.

Намерете подходящи места в мрежата, за да ги споделите

Има хиляди места, където можете да добавите рефералнип линк в интернет. Това може да са коментари за свързаните статии, форуми, имейл писма, социални медийни групи. Така че, само от вашето въображение зависи  как да направите тази програма още по-печеливша.

И не забравяйте, че колкото по-широка е аудиторията ви, толкова повече печелите. Рефералната програма на AdNow предоставя предимства за всички участници в партньорството. Така че, присъединете се сега и оставете рефералната мрежа да работи за вас.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: adnow
Категория: Технологии
Прочетен: 34299
Постинги: 24
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930