Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2017 12:58 - 7 начина да спрете Facebook да намаля трафика ви
Автор: adnow Категория: Технологии   
Прочетен: 498 Коментари: 0 Гласове:
0



Внимание! Новите стандарти на Facebook могат да намалят драстично трафика ви или дори да го нулират. Ето защо бихме искали да споделим с вас някои хакове, които ще ви помогнат да предотвратите това. Нека разгледаме всеки един от тях:

1.      Опитайте се да не заемате повече от 25 - 30% от първия екран с реклами

Това изискване е много разумно, защото когато поотребителя посещава страницата ви за пръв път, това трябва да направи добро впечатление и да му даде шанс да взаимодейства със съдържанието на страницата. Така че, ако заемате повече от 30% от първия екран с рекламите, това ще се възприето като прекалено спамене от посетителите и самата система facebook.

2.      Почистете страницата си от неподходящо или заблуждаващо съдържание

Неотдавна беше много популярно да публикувате някакво шокиращо и провокативно съдържание, за да привлечете вниманието. Но тази тактика вече не работи. Хората избягват този вид сайтове, които засягат драстично ранкинга. Това важи и за невярна информация, която подвежда читателите ви. Така че, ако не искате да загубите аудиторията си и да опитате да върнете трафика от Facebook, трябва да изтриете от вашия уеб сайт всякакъв вид обидно или шокиращо съдържание.

3.      Без повече реклами в началото на публикацията ви

Сега нека да поговорим за правилното поставяне на рекламите. Изглежда изкушаващо да поставите голяма рекламна притурка директно в началото на уебсайта си. Но последните статистики показват, че този метод е голяма грешка, защото хората се дразнят, когато видят  рекламата веднага и напускат страницата веднага, без дори да се опитат да намерят това, което търсят.

4.      Уникално и подходящо заглавие е ключът

Опитали ли сте някога да прецените стойността и уместността на вашето съдържание? Ако не, сега е точното време. Отсега нататък този фактор се оценява не само от търсачките, но и от системата facebook. Така че, опитайте се да поставите уникални текстове и снимки, свързани с темата на вашия блог или сайт. Има много ресурси, които могат да ви помогнат да проверите текстовете за уникалност и други фактори. Говорейки за снимки: избягвайте да копирате снимки, скрийншотове и други логотипи. И не забравяйте да назовете снимките правилно.

5.      Пренасищането на сайта Ви с реклами и изскачащи прозорци ще доведе до блокирането му

Дори небрежен поглед към статистиката на посещенията показва, че хората са силно раздразнени с всички форми на изскачащи прозорци и реклами, които се наслагват един друг. И в повечето случаи степента на отпадане е много по-висока от количеството кликвания, получени по този начин.

6.      Два нейтив рекламни уиджета са достатъчни

Опитайте се да поставите достатъчно количество уиджети на сайта, така че да не изглежда пренаситен. Нашата препоръка е да поставите един уиджет в статията и един в страничната лента (но само ако имате своето собствено съдържание, което да съответства на него).

7.      Добре написани текстове с правилна граматика биха били предимство

Опитайте се да бъдете разумен в това, за което пишете, така че читателите на вашияблог или сайт да могат ясно да разберат какво имате предвид и какво е основното ви съобщение. Също така, не забравяйте за граматиката, пунктуацията и езика. Може да не изглежда много важно за някои издатели. Но това се отразява не само на лоялността на вашите читатели, но и на facebook и seo класирането на сайта днес.

Много издатели пострадаха от новите правила на Facebook и загубиха по-голямата част от трафика си. Така че, ако сте един от тях или искате да избегнете грешките си, просто следвайте тези съвети. След това ще имате възможността да възстановите изцяло приходите си чрез осигуряване на приходи от уебсайта си.




image



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: adnow
Категория: Технологии
Прочетен: 34273
Постинги: 24
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930