Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2017 18:17 - Методи за цифрово плащане 2017. Кой да избера?
Автор: adnow Категория: Технологии   
Прочетен: 407 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.06.2017 18:19


 Избирането на подходящото решение за обработка на плащанията може да бъде трудно за издателя. Ето защо в тази статия ще разгледаме онлайн платежните системи за осигуряване на приходи от вашия сайт чрез платформа Adnow.

Така че, нека да разгледаме всички основни характеристики, които могат да повлияят на избора ви, като например минималния праг, периодът на изчакване и други ключови фактори.

Paypal

Минимален праг: 20$

PayPal е една от най-големите платежни системи. Обикновено е лесен за използване и сигурен начин да изпратите пари. Но едно нещо, което трябва да запомните е, че основната причина PayPal все още да е толкова популярна система, е защото хората са свикнали с нея. Съществуват съвсем други алтернативи на PayPal с по-ниски такси, по-добро обслужване на клиентите и още по-добри интерфейси.

Няколко факта:

·       Приемайте плащания от хора и фирми от цял свят и управлявайте процеса на обмяна на валута за минимална такса;

·       Отчитане на такса в реално време;

·       Обикновено трябва да изчакате около седмица след транзакцията, за да  получи достъп до парите си

Много уеб администратори предпочитат Paypal. Но трябва да знаете, че плащанията чрез PayPal отнемат повече време от останалите. Също така, периодичните закъснения правят процеса на получаване на плащането още по-дълго.

e-Payments

Минимален праг: 20$

E-Payment е сигурна и частна електронна платежна система с много лесен процес на регистрация. Системата има електронен портфейл, който ви позволява да получавате плащания бързо и с минимални такси. В допълнение, тя разполага с мобилно приложение, от което вашият е-Wallet и карти могат да бъдат управлявани от всяка точка на света само с мобилния ви телефон.

Основен бонус е, че всички входящи трансфери са безплатни или много разумни, като таксата от 1%. Но най-важното е, че тя функционира без граници и осигурява безопасни и незабавни трансфери.

Няколко факта:

·       Регистрацията е безплатна;

·       Теглене на средства за VISA / MasterCard® / Maestro 2.9%;

·       Теглите средства за крипто валута (bitcoin, litecoin) безплатно;

·       Системата ePayments също така разполага с интуитивно мобилно приложение, достъпно и безплатно за iOS и Android;

·       Осигурява трансфери по целия свят.

E-Payment предлагат един от най-удобните начини за добавяне на средства към Вашата сметка, като същевременно се поддържат минимални такси. Освен това, с ePayments, можете да получите плащането си от AdNow за по-малко от седмица.

WebMoney

Минимален праг: 20$

WebMoney е платформа за онлайн плащания, която осигурява незабавно прехвърляне на средства. Трансферите Ви се извършват в реално време и могат да бъдат финансирани по един от следните начини: депозит в брой, банков превод, предплатена WM карта, предплатена карта CashU или обмяна на електронна валута. Кои опции са налични, ще варират леко в зависимост от валутата на WM портмонето, която сте избрали да използвате.

Няколко факта:

·       Безплатно е да се регистрира и да си отвори сметка;

·       Транзакцията за допълнителна такса е 0.8% за всяко портмоне, която работи с USD. (Таксите за други валути варират в зависимост от използваната електронна валута)

·       Единствено жители от САЩ, Европа, страните от ОНД и ОАЕ могат да се регистрират за сметка

Те имат списък с настройките за защита на профилите. Той включва три основни метода за удостоверяване. Има различни опции за теглене на пари от вашето портмоне, включително разменни агенции и точки за изплащане, банков превод, директни банкови преводи, КОНТАКТ система или карта WM.

Bank/Wire Transfer

Минимален праг: 200$

Банковият трансфер е традиционен банков превод, който преминава от една банка или кредитен съюз към друг чрез мрежа като SWIFT или Fedwire. За да получите пари по банков път, ще трябва да предоставите на платеца информация за банковата си сметка. Помолете банката си за входящи указания на банката, за да сте сигурни, че използвате правилните номера.

Няколко факта:

·       Осигурява трансфери по целия свят;

·       Парите обикновено се придвижват за един ден, но може да отнеме още около ден, за да се появят средствата в профила Ви;

·       Защитен трансфер на средствата.

Най-предпочитан е банковият превод. Но не забравяйте да изберете USD като Ваша валута, дори ако имате банкова сметка в местна валута. Ако изберете местна валута, вашият минимален праг ще бъде 1030 $.

Кое е за мен?

Всеки от тях има своите плюсове и минуси. Така че, изборът на начин на плащане разчита на това кой е по-подходящ за вашите нужди. И ако просто мислите да си осигурите приходи от трафика от уебсайта си, регистрирайте се и започнете да печелите с местната рекламна мрежа днес.







image





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: adnow
Категория: Технологии
Прочетен: 34158
Постинги: 24
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930