Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2016 14:26 - Подобренията който направихме за вас през 2016 г.
Автор: adnow Категория: Технологии   
Прочетен: 463 Коментари: 0 Гласове:
0



Измина още една година, която беше невероятна и изпълнена с много предизвикателства. През изминалите 12 месеца ние направихме много подобрения на нашата рекламна платформа. Някой по-важни други не чак толкова, но всяко едно подобрение е допринесало за нашето развитие.

image

Ето и някои от подобренията който направихме през изминалата 2016 :

 

·         Започнахме да работим с нови страни, като списъкът ни се разшири до 100+ като започнахме нови партньорства с десетки хиляди нови партньори !

·         Успяхме да корегираме СРС за нашите рекламодатели и във същото време да увеличим доходите на издателите. Сега рекламодателите могат да купуват повече трафик и да увеличават продажбите с по-малък бюджет и издателите да монетизират с по-добри печалби.
·         Стартирахме наша собствена RTB и Sell-Side Platform за да можем да предоставим на нашите рекламодатели възможно най-заинтересованата публика и да предложим на нашите издатели най-подходящата реклама която идеално пасва на дизайна и контекста на уебсайта.
·         Подобрихме качеството на нашата подкрепа : към всеки един клиент в AdNow се отнасяме като с ексклузивен партньор. Това е реалност благодарение на това, че отговаряме на всички запитвания чрез „ticketsв нашата система, чрез Facebook ви съветваме за по-добро място за позициониране на вашата реклама.
·         Добавихме още критерии за подбор в нашия списък за нашите клиенти и да имат възможността да изберат най-подходящия уебсайт и да достигнат най-желаната аудитория. Намери и избери нови блогове/уебсайтове и започни да рекламираш по-лесно .
·         Броят на членовете в нашата индивидуална програма непрекъснато нараства. Обърнете се към вашият личен AdNow мениджър който ще ви помогне да достигнете:

            по-високи печалби чрез монетизиране на трафик

            увеличаването на продажбите на вашите продукти.

·         Увеличихме методите на заплащане за да подобрим нашето обслужване и да отговорим на желания. Също така отказахме да сътрудничим с определени системи за заплащане за да елиминираме случаи на забавяне на плащания.
·         Броят на нашите партньори които заработват от приходите на техните приятели се е увеличил 2 пъти. Включи се в нашата програма която ти дава възможност да печелиш по %5 от приходите на всяка една сделка сключена с твоя помощ с издател който се регистрира в нашата система. 
·         Предлагаме ви помощ и подкрепа от наш сътрудник който говори на вашият език, което ще направи комуникацията ни много по-приятна.
·         Ние увеличихме броя на импресиите с 200% за година!
·         Дизайнът на сайта беше подобрен за да бъде по-удобно на нашите потребители.
·         Направихме допълнителни опции и възможности за нашите джаджи за да бъдат по адаптивни и да доведат до по-високи резултати което да доведе до повече приходи.

 

Коледните празници сгряват сърцата ни с любов и милост. Наслаждавайте се на празниците и оставете на AdNow да се грижи за подобряването на вашият бизнес през 2017. Останете с AdNow !



Тагове:   подобрения,   2016,   adnow,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: adnow
Категория: Технологии
Прочетен: 34157
Постинги: 24
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930