Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2016 22:24 - Как да печелим повече пари от кликвания и импресии?!
Автор: adnow Категория: Технологии   
Прочетен: 707 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.02.2016 16:11


   Adnow LLP е една от най- крупните глобални интернет мрежи и за множество уеб майстори в повечето страни се е утвърдила като стабилен партньор и сигурен източник за доходи.
    Новите уеб мастъри, използвайки системата ни, могат да формират изгодни тарифи и да изкаватмногократно по- голяма печалба, вече от стартовия блок реклами, като трябва да се познават важните фактори, с чието прилагане ще успеете да генерирате постоянен и завиден доход.

    Споменатите фактори са:

1. Осигуряване не главно място на страницата
. (в блог или сайт, изобилстващ от статии, който привличат много читатели, най- доброто място е под статиите или другия контент).
image


2. Брой на качените рекламни блокове. (По- големия брой тийзъри и рекламни елементи, които са поставени, води до по- голяма конверсия, която се отраява на статистиката и доходите ви).         image

3. Дизайн на рекламата. (Цветовата палитра на рекламата, която съответства на вашия сайт, многократно ще увеличи видимостта, а това във времето ще увеличи общата конверсия и, съответно, доходите ви).
image

4. След като прилежно се съобразите с тези три главни елемнта и като монтирате рекламния блок на сайта си, още в самото начало ще се убедите в положителния резултат.


  Когато започнат да използват Adnow LLP системата и генерирането на кодовете на рекламните блокове, мнозина уебмастери имат основателни въпроси относно процеса на изготвянето им.   
  В такъв случай, при възникване на проблеми, по всяко време можете да потърсите помощ от специалистите на формата, а можете и да им дадете правото за изготвяне и поставяне на началните елементи, за демонстриране на процеса.
  За да се справите успешно с пускането на рекламните елементи на уебсайта си, е необходимо да ги коригирате така:
 1. Направете онлайн регистрация в bg.adnow.com.
 2. В раздел "САЙТОВЕ" добавете вашия сайт и попълнете необходимите кутийки (наименованието на сайта, неговия адрес, какъв е дневния трафик).
 3. Дръпнете файл за проверка и го сложете в корена на сайта (за да потвърдите, че вие сте собственик).
 4. В продължение на два дена трябва да очаквате модиране.
 5. В "Уиджети" е мястото, където да оформите дизайна на вашият рекламен блок, което ще стане с няколко цъкания.
 6. Сложете кода в сайта си: - Първата му част там, където искате да се покаже рекламата - Втората му част, непосредствено под първата - И двете части от кода трябва да са поставени в сайта, иначе рекламата няма да се появи.

Добре дошли! И на Всички добра монетизация!
Поздрави
Bg.AdNow.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: adnow
Категория: Технологии
Прочетен: 34156
Постинги: 24
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930